Rett mat til rett pasient - LoVe

Rett mat til rett pasient - LoVe

Kontaktpersoner: 

Marion Knutsen, m e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Elinor Carlsson, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forekomsten av underernæring eller ernæringsmessig risiko hos beboere på norske sykehjem og hos eldre hjemmeboende er høy. Målet med kurset er å gi økt kunnskap til helsepersonell eller andre som jobber med syke og eldre.Vi ønsker at kurset skal gi gode verktøy for å kunne forebygge og behandle underernæring og feilernæring på sin arbeidsplass.

Arrangør: Nordlandssykehuset, Vågan kommune og USHT Noirdland, Vestvågøy kommune.

Målgruppe:
Personell i primær- og spesialisthelsetjenesten som bestiller, tilrettelegger, serverer og lager mat til pasienter, brukere, beboere. For eksempel: assistenter, hjelpepleiere, helsefagarbeidere, sykepleiere, vernepleiere og (institusjons-) kokker fra kommune- og spesialisthelsetjenesten.

Program:

09.00-09.30 Registrering
09.30-11.30 Matens betydning og underernæring (Silje Thorstensen, klinisk ernæringsfysiolog ved NLSH)
11.30-12.00 Næringsdrikker og spesialprodukter (klinisk ernæringsfysiolog NLSH )
12.00-13.00 Lunsj
13.00-13.45 Dysfagi, spise- og svelgevansker (Britt-Tove Bakken Logoped NLSH)
13.45-14.00 Pause
14.00-14.45 Ernæring på dagsorden i hjemmetjenesten (Helena Maria Greve, avdelingssykepleier) 
14.45-15.00 Pause
15.00-15.45 Allergi- og intoleranser / spesialdietter (Elinor Carlsson klinisk ernæringsfysiolog NLSH)

Informasjon

Dato 28-05-2019 09:30
Slutter dato 28-05-2019 15:30
Kapasitet 120
Registrert 6
Ledige plasser 114
Påmeldingsfrist 07.05.2019
Pris per billett Seminaravgift kr. 560,- inkl.- dagpakke på hotellet
Kontaktperson Odd Leithe
Sted Scandic Svolvær

Location Map