Forside

Innlogging

Om oss

 

 

Kursdager i Jungiansk Type Index (JTI) for ledere - 2. oktober

Denne høsten gjennomføres det kursdager med innføring i Jungiansk typeteori for ledere.

Målgruppe:
Ledere og ass. ledere på alle nivå, som ikke har deltatt på JTI før, eller det er lenge siden sist og ønsker en oppfrisking.

Antall plasser:
40 (pr. kursdag)

Pris:
Utgifter til reise og opphold dekkes av egen klinikk/avdeling og må avklares med egen leder

Søknadsfrist: 25. august.

Typeteorien er basert på den sveitsiske psykologen og psykiateren Carl Gustav Jung`s lære om psykologiske typer, og videreutviklet av Isabel Briggs Myers og Kathrine Cook Briggs til MBTI. Den norske modellen JTI eies av Optimas Organisasjonspsykologene Ringstad og Ødegård. Den er tilgjengelig på 15 forskjellige språk, og er kvalitetssikret av DNV-GL (Veritas) i Norge. Det er hos Optimas våre kursholdere Liss Eberg og Gry Dahl er sertifisert i typeteorien og bruk av verktøyet.

JTI er et psykologisk verktøy som kan gi innsikt i lederes egen og medarbeideres personlighet basert på preferanser. Målet er at mennesker bedre skal forstå seg selv og andre slik at man kan yte optimalt og gjøre det beste ut av sine relasjoner på arbeidsplassen. 

JTI kan være nyttig i mange sammenhenger. Den kan hjelpe oss til å forstå likheter og forskjeller mellom oss selv og andre mennesker, hvorfor vi foretrekker noen arbeidsoppgaver og arbeidsmåter framfor andre, hvorfor vi raskt “finner tonen” med noen mennesker, mens vi kan oppleve andre som vanskeligere å kommunisere med. Bedret innsikt i egne og andres preferanser kan bidra til effektiv samhandling og et redusert konfliktnivå slik at alle i enheten yter på et høyest mulig nivå. 

Deltakere skårer seg selv online før kursdagen, gjennom lenke som blir sendt ut noen uker i forkant. Det er den enkelte som avgjør hvilken type som passer best for seg, basert på skårene i kartlegging før kursdagen og teorigjennomgangen som gjøres på kursdagen. Rapporter fra kartleggingen og teorihefter blir delt ut på kursdagen.

Det blir samme kurs begge dager, så søkere velger den dagen som passer best.

Datoer og sted:

  • 02. oktober 2024, kl. 0830-1500, Festsalen Rønvik, Bodø
  • 21. oktober 2024, kl. 0830-1500, Festsalen Rønvik, Bodø

Kontaktpersoner:

    • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
    • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon

Dato 02-10-2024 08:30
Slutter dato 02-10-2024 15:00
Påmeldingsfrist 26-08-2024 07:30
Registered 14
Pris per billett Programmet er for ledere og ass. ledere på alle nivå i Nordlandssykehuset HF
Kontaktperson Odd Leithe