FKM - Klinisk Etikkrefleksjon, for LIS 2 3 - november 2021

FKM - Klinisk Etikkrefleksjon, for LIS 2 3 - november 2021

Felles Kompetansemodul (FKM) inneholder læringsmål som alle LIS 2 3 etter ny spesialistordning skal igjennom i løpet av sin spesialiseringstid. I Nordlandssykehuset gjøres dette gjennom en blanding av kurs, forelesninger, gruppedrøftinger og gruppeveiledning. I tillegg skal FKM temaene integreres i kliniske praksis og veiledning på arbeidsstedet.

FKM - Klinisk Etikkrefleksjon 
Læringsmålet Etikk (LM 4) i Felles Kompetansemodul oppnås delvis gjennom deltagelse på en 2 timers gruppebasert refleksjon i regi av Nordlandssykehusets Klinisk etikk-komitè (KEK). Målet er å gi et redskap for refleksjon rundt etiske problemstillinger i den klinisk hverdagen Det er inntil 10 plasser hver gang, vi vil arrangere dette flere ganger årlig. Lyses ut fortløpende i Kurskatalogen.

Tidspunkt: Torsdag 4. november kl. 14.00 - 16.00
Kurssted: Nordlandssykehuset Bodø, Kursrom KU-052 og KU-053

Kursledere er Ingeborg Overvoll (Leder KEK/Sykehusprest) og lege fra Klinisk Etikk-komité

Dere vil på forhånd få tilsendt en artikkel som forberedelse. Vi ber deg også på forhånd tenke på en hendelse hvor du personlig ble utfordret i forhold til etikk.

Vi starter og avslutter presis, så vær ute i god tid.

På grunn av corona og smitteverntiltak forutsettes det at alle overholder sykehuset smitteverntiltak, og at du ikke møter opp hvis du har symptomer.

Ved spørsmål om kurset eller om FKM generelt, send mail til Lasse Djerv Utdanningskoordinerende overlege: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon

Dato 04-11-2021 14:00
Slutter dato 04-11-2021 16:00
Kapasitet 10
Registrert 10
Ledige plasser 0
Påmeldingsfrist 31.05.2021
Pris per billett Bare for ansatte i Nordlandssykehuset
Kontaktperson Odd Leithe

Sorry, the event is now full and we could not accept more registration